Team Senza 

Dirigent

Birgit Gudim Søland


Vår sprudlende dirigent Birgit har vært Senza Rigores dirigent siden 2012. Vi kjenner henne som en energibunt av de sjeldne med stor musikalitet og innlevelse.Birgit jobber til daglig ved Greåker vgs som lektor/sangpedagog. 
Hun har sin utdannelse fra Østlandets Musikkonservatorium, (cand.mag.) og Norges Musikkhøyskole (diplom). 
Birgit er utøvende sopran og turnerer jevnlig for Rikskonsertene.

Pianist/Organist 

Dan Rene Dahl


Vår trofaste akkompagnør Dan har vært med Senza Rigore siden vi var Torsnes kirkekor. Vi kjenner Dan som en dyktig musiker og rolig fyr, som sammen med dirigenten, utgjør et topp team for koret.Han studerte orgelspill privat med Søren Gangfløt 1982-89, tok sin utdannelse ved kirkemusikklinjen på Norges Musikkhøgskole i 1993 og avla hovedfagseksamen samme sted i 1995. Han har studert i Paris med organistene Michel Chapuis og Olivier Latry. Som organist har Dan Rene Dahl gitt mange konserter, hovedsaklig i Oslo og i Fredrikstad-distriktet, men også i utlandet.  Han har gjort flere plateinnspillinger, både som solist og sammen med kjente kor og ensembler. 

Siden juni 1996 er Dan ansatt som domkantor med hovedansvar for orgelspill i Fredrikstad Domkirke. Han var også organist i Torsnes kirke i perioden 1996-2007 og jobbet da med Torsnes Barnekor og Torsnes Ungdomskor. Sistnevnte kor ble i 2007 til Senza Rigore - et vokalensemble han fortsatt jobber med.